Kohinoor

Gastenboek

DennisSpure schreef...
Zhheherhrh eg egemtr hrggwe wes egemtrghdfbsgd rwtwrqw
20th February 2017 4:15
WilliamGOOW schreef...
Hello.
I need to contact admin.
Thank you.
9th February 2017 19:08
Full StarEmpty StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
Sarah schreef...
Ik heb hier een paar weken geleden gegeten met een paar vriendinnen. Het eten was wel lekker, maar ik zou het thuis zelf ook kunnen maken. Het is dus geen 60€ waard die wij ervoor hebben betaald. De volgende dag was ik er heel erg ziek van geworden. Verschrikkelijke buikpijn en heel erg last van diarree. Ik ben nog nooit zo ziek geweest en het was de eerste keer dat ik bij Kohinoor heb gegeten. Het lag dus eht aan het eten. Tevens kregen zei de eigenaar dat we korting van 10 of 15% kregen, maar de medewerker was te lui om het aan te pasen. Hij had de prijs namelijk al ingevoerd. Al met al was het niet de avond die we hadden gepland. Ik raad het anderen dus niet aan.
13th August 2016 11:31
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Rinke schreef...
18 Juli wederom hier uit eten geweest, nu met zijn tweetjes, mijn dochter en ik. Allebei moeten wij glutenvrij eten, dat is hier prima te doen. Omdat ik geen keuze kon maken kreeg ik van 2 menu's de helft ipv 1 hele. Alles was heerlijk! Mijn dochter is klaar met studeren in Arnhem, dus helaas is het restaurant nu wel erg ver weg voor ons. Toch willen we nog graag weer eens komen eten, en zijn benieuwd naar de workshop koken die ze misschien willen gaan geven. Kortom: gezellig restaurant, vriendelijk personeel en heerlijk eten! Score tussen 1-10 is een dikverdiende 10.
12th August 2016 17:56
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Fam Tuinstra schreef...
We zijn gistermiddag heerlijk culinair verwent, we waren met onze 2 Indiase meiden, heerlijk buffet, met je ogen dicht waan je weer dat je in India bent, vriendelijke bediening, zeer goede indiase keuken.. kortom een dikke duim van ons en we komen zeker weer eens eten!!
12th August 2016 15:37

Bericht Toevoegen

* Verplichte informatie
Max tekens:
Captcha Audio
Refresh
Voer tekens in:
Bij Kohinoor of India hechten wij veel waarde aan onze service en gastvrijheid. Wij zouden het erg waarderen als u even de tijd neemt om onze gastenboek te tekenen.

Bedankt en tot de volgende keer!