Kohinoor

Gastenboek

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Monique schreef...
Erg lekker gegeten! Vriendelijke bediening en nog een verrassingsijsje voor de jarige, waar we allemaal van mee konden genieten! Zeker voor herhaling vatbaar!
6th November 2015 20:32
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Ronald schreef...
Kom regelmatig bij de Kohinoor, en gisterenavond het buffet weer eens uitgeprobeerd en in 1 woord fantastisch. Een aantal nieuwe en wisselende gerechten geproefd. Zeer verrassend. Zeer vriendelijke en attente bediening.
Tot een volgende keer...
30th October 2015 8:24
Full StarFull StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
Alberda schreef...
Aan het eten ligt het niet en misschien waren we om acht uur wat aan de late kant maar wat een trage en ongeinteresseerde bediening, ze zijn drukker met elkaar dan met de gasten, en ondanks dat ze beloven dat het buffet aangevuld gaat worden tref ik diverse lege schalen aan, jammer.
Een gemiste kans want ik wil als een gast behandeld worden en dat gevoel had ik niet. p.s. Dame in de bediening een glimlach kost ook niets hoor.
29th October 2015 22:14
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Louis Pelgröm schreef...
Afgelopen jaren zijn wij diverse keren in het restaurant geweest. Altijd vriendelijke bediening, lekker (kwaliteit) eten en goede drankjes! Bedankt voor weer een fijne avond!
12th July 2015 8:54
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
john schreef...
Eten thuis laten komen, was mooi op tijd en heerlijk. Genoeg!
4th January 2015 21:23

Bericht Toevoegen

* Verplichte informatie
Max tekens:
Captcha Audio
Refresh
Voer tekens in:
Bij Kohinoor of India hechten wij veel waarde aan onze service en gastvrijheid. Wij zouden het erg waarderen als u even de tijd neemt om onze gastenboek te tekenen.

Bedankt en tot de volgende keer!